Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

MUSZELKA J.R. Grabiańscy

Adres obiektu Szkolna 54a, 82-110 Sztutowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.7
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.4
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Rodzina z Warszawy
Dodano: 2016-08-23
Pobyt od: 2016-07-01 do 2016-07-14 IP: xxx.30.179.83
 
 
  

Witam! Obecnie jestem zmuszona wystawić MEGA NEGATYW za brak obiektywizmu właściciela obiektu do siebie i prowadzonej przez siebie działalności.!! Po rak kolejny moja opinia na temat obiektu została usunięta!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego pan właściciel ciągle nie może pogodzić się z naszą opinią. Może w czymś kłamiemy???!! W czym??? Szkoda że nie nagrałam i nie zrobiłam zdjęć. Wtedy byłoby wszystko jasne. Ponadto do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy rachunku za pobyt, który powinniśmy otrzymać niezwłocznie po wpłacie a nie na prośbę!!!!!!!! Pokwitowanie za wpłatę tzw. klimatycznego dostaliśmy dopiero w 12 dniu pobytu!!!! To chyba jakieś nowe trendy fiskalne. Pan właściciel jak zwykle powie pierwsze słyszę. Buta, arogancja i to wszystko. Naprawdę cisną się na usta inne słowa. Drogi Panie właścicielu trochę pokory. To tyle.


 
 

Kaja
Dodano: 2016-07-30
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-20 IP: xx.52.141.210
 
 
    

Witam ! Naprawde szczerze mogę polecić ten pensjonat piękna posesja , dużo zieleni , plac zabaw dla dzieci , basen mili i zawsze pomocni właściciele . Pozdrawiamy z całą rodziną Państwa Grabiańskich . Zawsze będziemy do Was wracać ;-)


 
 

Ewelina
Dodano: 2016-07-28
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-07-08 IP: xx.47.217.166
 
 
    

Muszelka to bardzo ciekawy pensjonat dla rodzin z dziećmi jak również w towarzystwie i we dwoje standard pokoi i okolicy na wysokim poziomie właściciele bardzo mili i pomocni. Polecam byłam tam już 5 razy i w tym roku wrócę ponownie.


 
Tetiana i Olek
Dodano: 2015-08-30
Pobyt od: 2015-08-22 do 2015-08-23
 

Bardzo mili gospodarzy. Miejsce ciche i bardzo spokojne.polecam (małżeństwo 25 lat).


 
 

Małgorzata Imańska
Dodano: 2014-07-12
Pobyt od: 2014-06-29 do 2014-07-09
 
 
    

Cudne miejsce, takie jak lubię w otoczeniu zieleni, świetna baza wypadowa do zwiedzenia Mierzei Wiślanej, idealne miejsce z dala od zgiełku miejskiego.


Małgorzata Imańska - opinia o obiekcie MUSZELKA J.R. Grabiańscy
 
 

b
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2013-08-15 do 2013-08-20
 
 
    

Byliśmy w sierpniu 2013. REWELACJA. Nad morze z wózkiem jest około 40min, ale za to wieczorem cisza. Duży trawnik, trampolina, zjeżdżalnia, altana, hamaki i cztery grille.


 
 

Rodzinka i Łatka
Dodano: 2013-07-08
Pobyt od: 2013-07-05 do 2013-07-07
 

Okolica piękna, pokoje dobrze wyposażone .Idealne miejsce na wyjazd z rodzina ,duzo atrakcji ,przemili właściciele .Polecamy wszystkim którzy szukają ciszy i spokoju od zgielku miejskiego.


 
 

Wojtek
Dodano: 2013-07-08
Pobyt od: 2013-07-05 do 2013-07-07
 
 
  

Polecam pensjonat. Spokojna okolica, duży ładny i zadbany teren posesji z mnóstwem zieleni i atrakcjami dla najmłodszych. Mili właściciele.Szczególnie polecam rodzicom z dziećmi 0-6lat, ale i starszymi (dobra 'baza wypadowa'; dużo atrakcji w okolicy kilkudziesięciu km)


 
 

Zadowoleni
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-10
 
 
    

Miejsce Niesamowite. bylismy tu z grupa znajomych i bylo genjalnie. rewelacyjni gospodarze. a zdjecia nie oddaja wszystkiego...poprostu lepiej jest niz na zdjeciach:)


 
 

Joanna Kutyna
Dodano: 2012-07-25
Pobyt od: 2012-07-14 do 2012-07-24
 
 
   

Miejsce idealne do odpoczynku od zgiełku.Cisza,spokój,dużo zieleni i potwierdzam co piszą poprzednicy,przemili gospodarze,pokoje czyściutkie,miejsca do zabaw dla dzieci,można wypożyczyć rowery na wycieczki.Posesja blisko lasu,jest gdzie spacerować.Naprawdę polecam i pozdrawiam państwa Grabiańskich serdecznie.


Opinie 1-10 z 14

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie